شرایط گرفتن ویزای تحصیلی کانادا

شرایط گرفتن ویزای تحصیلی کانادا

بیش از ۱۳۰۰۰۰ دانشجو هرساله برای تحصیل و تعداد بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه به کانادا می آیند. برای تحصیل در کانادا، در بیشتر مواقع شما نیازمند اجازه ی تحصیل یا ویزای اقامت موقت می باشید، اگرچه همه نیازمند این مدارک نیستند.

تحصیل در کانادا

به منظور گرفتن ویزای تحصیلی کانادا شما میبایست شرایط ذیل را داشته باشید:

• شما باید از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا پذیرش گرفته باشید.

  •  برای اخذ پذیرش از دانشگاه، دارا بودن مدرک زبان انگلیسی الزامی می باشد. در صورت نداشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی، متقاضیان (به جز متقاضیان تحصیل در دوره های فوق لیسانس و دکتری) می بایست ابتدا در دوره های زبان انگلیسی در کانادا شرکت کنند.
  • معدل بالا و نمرات تخصصی بالا برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ممتاز کانادا الزامی می باشد.
  • اخذ بورسیه تحصیلی و سایر کمک های مالی دانشگاهی منوط به شرایط متقاضی، معدل، رشته مورد نظر و دانشگاه محل تحصیل دارد.

• باید ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های مراجعت به کشور خودتان را دارید.

• ارسال معرفی نامه به سفارت کانادا، برای اخذ ویزای دانشجویی همراه با راهنمای انجام مصاحبه.

• شما باید در سلامت کامل بوده و سابقه ی ارتکاب جرم نداشته باشید.

• باید در مصاحبه با افسر مهاجرت او را قانع کنید که بعد از پایان تحصیلات به کشورتان مراجعت خواهید کرد.

• دارای پاسپورت معتبر، مدارک هویت قانونی و مدارک سفر باشید.

• ممکن است نیاز به داشتن ویزای موقت داشته باشید.

 

موارد منع صدور ویزای تحصیلی کانادا

در برخی موارد، به شما ویزای تحصیلی کانادا داده نخواهد شد.

• در صورتی که شما قصد داشته باشید که در دوره تحصیلی یا برنامه ی کوتاه مدت ۶ ماه یا کمتر شرکت کنید.

• اگر از اعضای خانواده یا پرسنل یک نماینده خارجی در کانادا باشید.

• اگر شما عضو نیروهای مسلح تحت نظارت نیروهای قانونی باشید.

• بچه های خردسال والدینی که مجوز کار یا تحصیل دارند یا والدینی که پناهنده هستند یا درخواست پناهندگی دارند.