شرایط گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا

 شرایط گرفتن ویزای سرمایه گذاری کانادا

یکی از راه های دریافت اقامت کانادا، برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی برای تجار و مدیران ارشد دارای سرمایه به میزان حداقل ۳۵۰ هزار دلار کاناداست. این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربه تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است.

اگر شما نتوانسته اید از راه های دیگر به خاطر سن بالای ۳۵ سال و مشمول شدن به سربازی فرزند پسر و نداشتن آیلتس ۶٫۵ به بالا و نداشتن پیشنهاد کاری و … به کانادا مهاجرت کنید، می توانید از طریق مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی به ویزای اقامت دائم دست پیدا کنید.

 
برای واجد شرایط بودن در روش سرمایه گذاری [استان کبک] ۳ شرط کلی وجود دارد:
  • سابقه مدیریت ۲ سال در ۵ سال گذشته
  • اثبات تملک دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ۱ میلیون و ششصد هزار دلار کانادایی (معادل حدود ۴ میلیارد تومان)
  • تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ۸۰۰،۰۰۰$ (حدود ۲ میلیارد تومان) به مدت ۵ سال با گارانتی برگشت اصل وجوه پرداختی توسط دولت کانادا یا پرداخت مبلغ ۲۲۰،۰۰۰$  (۵۵۰ میلیون تومان) بدون برگشت.
 

ویزا سرمایه گذاری کانادا

 

هرچند در ظاهر شرایط این روش مهاجرتی ساده به نظر می رسند، اما تکمیل پرونده سرمایه گذاری که از دید افسران مهاجرتی صحیح و کامل باشد دانش حقوقی، تخصص و تجربه ژرف طلب می کند. مواردی همچون اثبات سابقه مدیریتی متقاضی براساس تعاریف حقوقی اداره مهاجرت، ارائه مدارکی که علاوه بر میزان دارایی، قانونی و منطقی بودن کسب اموال را اثبات کند، دانش عمیق از فرهنگ اقتصادی ایران و کانادا به منظور تطبیق ایده ال مدارک متقاضی به آنچه که برای افسر مهاجرتی آسان تر قابل درک باشد و غیره جزییاتی هستند که سرنوشت یک پرونده را رقم می زنند.

در صورت قبولی پرونده مهاجرتی سرمایه گذاری، نه تنها متقاضی اصلی ویزا دریافت می کند بلکه اداره مهاجرت به همسر و تمام فرزندان زیر ۱۹ سال نیز ویزای دائم را ارائه می کند. نکته مهم دراینباره این است که، خوشبختانه درزمان تشکیل پرونده اولیه سن فرزندان اصطلاحا قفل می شود و در زمان صدور ویزای نهایی که حدود ۲ سال پس از تشکیل پرونده اولیه خواهد بود حتی اگر سن فرزندان از ۱۹ سال هم بیشتر باشد، همچنان واجد شرایط دریافت ویزا خواهند بود. بنابراین درصورتی که سن فرزندان در زمان تشکیل پرونده اولیه زیر ۱۹ سال باشد واجد شرایط همراهی پرونده متقاضی اصلی خواهند بود.