ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

آیا قصد سفر به کانادا و دیدار از بستگان و خانواده ی خود را دارید ؟

آیا برای انجام تجارت و شرکت در سمینارهای علمی باید به کانادا سفر کنید ؟

آیا دوست دارید از طبیعت زیبا و جاذبه های گردشگری این کشور دیدن کنید؟

پس شما باید قبل از سفر خود حتما ویزای کانادا را دریافت کنید.

در سفرهایی با این منظور شما باید برای ویزای توریستی اقدام نمائید.

 

ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry (ویزای ۵ ساله) صادر می شود.

بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا می تواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است.

نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمی باشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

 

ویزای توریستی کانادا

 

شرایط گرفتن ویزای توریستی کانادا

بیشتر متقاضیان ویزای توریستی کانادا به پاسپورت معتبر و خیلی ها به ویزا نیاز دارند.

شما باید افسر مهاجرت را متقاعد کنید که:

• در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد.

• از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید.

• قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید.

• فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید.

• تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد.

• باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید (در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید).

• تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد خاک کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.

• در صورت تشخیص افسر ویزا، شما و یا هر یک از اعضای خانواده باید معاینات پزشکی را انجام دهید.

نتیجه آزمایشات را برای بخش صدور ویزا ارسال نمایید تا پس از بررسی های لازم در صورت صلاحدید افسر ویزا نسبت به صدور ویزا برای شما و یا هر یک از اعضای خانواده اقدام گردد.

 

دعوتنامه: درخواست ویزای توریستی کانادا مستلزم ارائه دعوتنامه از سوی میزبان در کانادا می باشد.

ارائه دعوت نامه تضمین کننده صدور ویزای دیدار نمی باشد.

افسران ویزا درخواست متقاضی را مورد ارزیابی قرار می دهند و تعیین می نمایند که متقاضی حائز شرایط مندرج در قانون مهاجرت می باشد و یا خیر.