ویزای کانادا

ویزای کانادا

 

ویزای پنج ساله کانادا

شرکت خدمات مسافرتی بال طلایی مفتخر است تا شما را در اخذ ویزای کانادا ، هزینه های مربوط به سفارت

و تکمیل مدارک مورد نظر یاری نماید. این شرکت با بررسی دقیق پرونده ی متقاضیان بهترین راه را برای اخذ

ویزای ۵ ساله در نظر می گیرد. از زمانی که متقاضیان تصمیم به اخذ ویزا می گیرند با ارائه ی بهترین خدمات

با هماهنگی دقیق شرکت ما با تورنتو تیم بال طلایی در کنار شما عزیزان خواهد بود.

جهت اخذ ویزای کانادا کافیست با  ۴۲۱۲۹ تماس حاصل فرمایید و یا درخواست خود را به info@baletalaei.com ارسال فرمایید.

 

درخواست ویزا

جهت درخواست ویزا مسافر می بایست مدارک لازم را ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری نسبت به درخواست

آنلاین اقدام نماید. شما می توانید به آژانس بال طلایی مراجعه کنید . همکاران ما ابتدا در سایت سفارت یک حساب

کاربری ایجاد می کنند و پرسشنامه ی آنلاین را پر می کنند و چک لیستی از مدارک لازم با توجه به نوع ویزا و شرایط

شغلی متقاضی  تهیه خواهند کرد. تمامی مدارک می بایست اسکن شده و به همراه فرم های درخواست ویزا به صورت

آنلاین برای سفارت ارسال شود و بابت آن باید رسید دریافت کنید. پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه های

تعیین شده به سفارت کانادا نامه ای برای شما صادر خواهد شد، مبنی براین که متقاضی مجاز به مراجعه

به مرکز تقاضای ویزا (Visa Application Center) جهت انگشت نگاری می باشد.

پس از انجام مراحل انگشت نگاری در سفارت مراحل رسیدگی به پرونده آغاز خواهد شد. این پروسه حدود

۴ هفته تا ۶ ماه به طول می انجامد. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت

خواهد کرد که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را در تمام مراحل در سایت کارگزاری سفارت پیگیری کند.

پس از این که سفارت صدور ویزا را اعلام کرد متقاضی می بایست پاسپورت خود را به همان VAC که در ان انگشت

نگاری انجام داده است ، تحویل دهد تا ویزای خود را دریافت کند.

انگشت نگاری جهت اخد ویزای کانادا

برای نهایی شدن درخواست ویزای خود و ثبت آن در سفارت لازم است تا انگشت نگاری صورت گیرد.

اگر متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کند تا سی روز مهلت دارد تا به یکی از شعب VAC

(مرکز تقاضای ویزا) در آنکارا ، ابوظبی یا استانبول مراجعه کند. اگر تا زمان معین شده به این شعب مراجعه نشود

درخواست باطل خواهد شد و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نخواهد شد. تا زمانی که انگشت نگاری انجام نشده باشد

ثبت نام ناقص است و درخواست ویزا تحت بررسی قرار نمی گیرد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای پنج ساله کانادا

ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست

مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع

ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم(دارنده PR یا مقیم کانادا) 

معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت

به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوقالذکر

لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.

ویزای 5ساله کانادا